Sasniegumi

Sasniegumi

2019/07/23 Pasaules izpildītājmākslas čempionāts (The World Championship of Performing Arts) Losandželosā, ASV

Pasaules izpildītājmākslas čempionāts (The World Championship of Performing Arts) Losandželosā, ASV

Mūsu skolas ģitārists Pēteris Paulicāns guvis panākumus Pasaules izpildītājmākslas čempionātā (The World Championship of Performing Arts) Losandželosā, ASV, kas noritēja no 12. līdz 21. jūlijam.

Pēteris pārstāvēja Latviju četrās kategorijās – instrumentālā klasika, instrumentālais brīvais skaņdarbs, instrumentālais paša sacerējums un foto modelis un mājās devās ar divām sudraba medaļām – instrumentālajā klasikā un instrumentālajā brīvajā skaņdarbā. Savukārt, divas zelta medaļas, iegūstot pasaules čempiona titulu (absolūtais uzvarētājs), Pēteris saņēma instrumentālajā paša sacerējumā un foto modeļa kategorijās.

Čempionātā piedalījās aptuveni 2500 dalībnieku no vairāk nekā 73 pasaules valstīm. Iespēju piedalīties šajā čempionātā Pēterim Paulicānam deva uzvara Mihaila Kazinika dienu ietvaros rīkotais konkurss "Uzlecošās zvaigznes".

 

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu