Starptautiskie projekti

Starptautiskie projekti

2018/09/28

Sadarbība ar Polockas bērnu mākslas skolu Baltkrievijā

2014. gadā Vitebskas un  Polockas  bērnu mākslas skolas pedagogi  rīkoja izstādi Bolderājas mūzikas un mākslas skolā un tas bija sākums mūsu skolu draudzīgajai sadarbībai.

2017. gadā no 9. līdz 15. jūnijam  Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas pedagogi ar skolas audzēkņiem  viesojās  Polockas bērnu mākslas skolā  un piedalījās meistarklasēs "Polockaja drukaņa", kurā audzēkņi apguva grafikas iespiedtehnikas un arī sadraudzējās savā starpā.

2018. gadā no 9. līdz 15. jūnijam  sadarbības partnerus no Polockas  bērnu mākslas skolas kopā ar dažiem audzēkņiem piedalījās mūsu skolas rīkotajā audzēkņu  vasaras praksē,  kompozīcijas meistarklasēs un kopīgā Latvijas/Baltkrievijas mākslas skolu audzēkņu darbu izstādē "Raksti, zīme", kas atklāj kopīgo un atšķirīgo mūsu tautu ornamentikā. Savukārt, septembrī Polockas skolas audzēkņu un skolotāju ilustrācijas teksta grupas "Orbīta" autoru dzejai tika iekļauti projekta "Dzejas dienas Bolderājā" izstādē.

Foto: Galerijā Sadarbība ar Polockas bērnu mākslas skolu Baltkrievijā

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu