Izstādes

Izstādes

2019/04/15 Birutas un Jāņa Jansonu darbu izstāde "Divas sarunas uz laipas"

Birutas un Jāņa Jansonu darbu izstāde "Divas sarunas uz laipas"

Aprīlī mūsu skolā ienāca gadskārtējās Mākslas Dienas.

Atklājām mākslinieku Birutas un Jāņa Roberta Jansona darbu izstādi "Divas sarunas uz laipas", kura lieliski demonstrē gan mākslinieku radošo daudzveidību, gad dod retrospektīvu ieskatu viņu daiļradē, jo redzam darbus, kas tapuši vairāku gadu desmitu laikā. Izstādes atklāšanā mākslinieki labprāt dalījās ar savu pieredzi, atbildot uz skolas audzēkņu jautājumiem. Pēcpusdiena turpinājās divās meistarklasēs: Jānis vadīja meistarklasi grafikas tehnikā monotipijā, bet Biruta iepazīstināja ar to, kā top tekstilmozaīka.

Izstāde skolas Izstāžu zālē aplūkojama līdz maija vidum un, domājams, sniegs patīkamas sajūtas tās apmeklētājiem, apstiprinot mākslinieka Jāņa Roberta Jansona izstādes atklāšanā teiktos vārdus par to, ka mākslinieka sūtība ir sniegt cilvēkiem prieku.

Foto: Galerija - Birutas un Jāņa Jansonu darbu izstāde "Divas sarunas uz laipas"

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu