Aktualitātes

Aktualitātes

2024/03/27 MŪZIKAS CEĻOJUMS Mazajā ģildē. KLAVIERES.

MŪZIKAS CEĻOJUMS Mazajā ģildē. KLAVIERES.

Koncertciklā “Mūzikas ceļojums. Klavieres”, kas 24. martā notika Mazajā ģildē, muzicēja Rīgas mūzikas skolu klavieru klases audzēkņi. No mūsu skolas piedalījās Valērijs Vinokurovs (3. klase, skolotāja Ineta Šīmane) un Polina Pančenko (7.klase, skolotāja Žanna Puiša).
Sirsnīgā un nepiespiestā gaisotnē jaunajiem mūziķiem bija iespēja tikties ar pasākuma mentoru, izcilu pianistu, daudzu starptautisku konkursu laureātu Andreju Osokinu, klausīties nelielu interviju un viņa priekšnesumu. Katrs jaunais mākslinieks sniedza vienu individuālu priekšnesumu un koncerta izskaņā visi dalībnieki spēlēja kopā ar pianistu četrrocīgi.
Iespēja koncertēt ārpus skolas, kā arī personīga tikšanās ar mūzikas zvaigznēm motivē skolas audzēkņus nopietnākam mācību darbam un izglītības turpināšanai.

 

Informējam, ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas tehniskās sīkdatnes, lai identificētu tīmekļa vietnes lietotāju sesijas laikā. Lai uzzinātu vairāk par tīmekļa vietnē izmantotajām tehniskajām sīkdatnēm, lūdzam noklikšķināt uz linka “Sīkdatņu politika”. Noklikšķinot uz pogas “Sapratu”, jūs aizvērsiet brīdinājuma logu.Sapratu